گوشی موبایل شیائومی مدل Redmi 9T ظرفیت 64 گیگابایت رم 4 گیگابایت
 

گوشی موبایل شیائومی مدل Redmi 9T ظرفیت 64 گیگابایت رم 4 گیگابایت

Xiaomi Redmi 9T mobile phone, capacity 64 GB, RAM 4 GB
(0)    

 
  • نوع پردازنده - CPU: (Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 (11 nm / هشت هسته‌ی - چهارهسته 2.0 گیگاهرتز Kryo 260 Gold به همراه چهارهسته 1.8 گیگاهرتز Kryo 260 Silver
  • کیفیت دوربین: دوربین چهار گانه 48 مگاپیکسل + 8 مگاپیکسل + 2 مگاپیکسل + 2 مگاپیکسل
  • حافظه داخلی: 64 گیگابایت
  • حافظه RAM: 4 گیگابایت
  • سایز صفحه نمایش: 6.53 اینچ
  • ظرفیت باتری: 6000 میلی‌آمپر ساعت
 

 






مشخصات
وزن ۱۹۸ گرم
ابعاد ۱۶۲.۳x۷۷.۳x۹.۶
توضیحات سیم کارت سایز نانو (۸.۸ × ۱۲.۳ میلی‌متر)
اندازه ۶.۵۳ اینچ
تعداد سیم کارت دو سیمکارت
ساختار بدنه قاب جلو (Gorilla Glass ۳) و فریم و قاب پشتی از جنس پلاستیک
بازه‌ی اندازه صفحه نمایش ۶.۰ اینچ و بزرگتر
ویژگی‌های خاص 33,32,30
فناوری صفحه‌نمایش IPS
سایر قابلیت‌ها مجهز به رابط کاربری MIUI ۱۲
رزولوشن ۳۹۵ پیکسل بر اینچ
تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل بر اینچ
محافظت Corning Gorilla Glass ۳
تراشه Qualcomm SM۶۱۱۵ Snapdragon ۶۶۲ (۱۱ nm) Chipset
فرکانس پردازنده‌ی مرکزی ۲.۰ ، ۱.۸۰ گیگاهرتز
نوع پردازنده ۶۴ بیتی
پردازنده‌ی مرکزی Quad-Core Kryo ۲۶۰ Gold + Quad-Core Kryo ۲۶۰ Silver CPU
شبکه های ارتباطی 2G - 3G - 4G
پردازنده‌ی گرافیکی Adreno ۶۱۰ GPU
شبکه 2G GSM ۸۵۰ / ۹۰۰ / ۱۸۰۰ / ۱۹۰۰ برای هر دو سیم کارت
پشتیبانی از کارت حافظه microSD
شبکه 3G HSDPA ۸۵۰ / ۹۰۰ / ۱۷۰۰(AWS) / ۱۹۰۰ / ۲۱۰۰ HSPA با سرعت دانلود ۴۲.۲ مگابیت بر ثانیه و آپلود ۵.۷۶ مگابیت بر ثانیه
شبکه 4G LTE band ۱|۲۱۰۰, ۲|۱۹۰۰, ۳|۱۸۰۰, ۴|۱۷۰۰/۲۱۰۰, ۵|۸۵۰, ۷|۲۶۰۰, ۸|۹۰۰, ۲۰|۸۰۰, ۲۸|۷۰۰, ۳۸|۲۶۰۰, ۴۰|۲۳۰۰,۴۱|۲۵۰۰
فناوری‌های ارتباطی Infrared NFC OTG Wi-Fi بلوتوث رادیو
Wi-Fi Wi-Fi ۸۰۲.۱۱ a/b/g/n/ac dual-band Wi-Fi Direct hotspot
بلوتوث A۲DP, LE
حافظه داخلی 64 گیگ
مقدار RAM 4
نسخه بلوتوث ۵.۰
فن‌آوری موبایل A-GPS BDS GALILEO GLONASS
درگاه‌های ارتباطی USB Type-C ۲.۰
دوربین‌های پشت گوشی ۴ ماژول دوربین
قابلیت‌های دوربین دارای چهار دوربین در پشت گوشی | دوربین ۴۸ مگاپیکسل + ۸ مگاپیکسل + ۲ مگاپیکسل + ۲ مگاپیکسل دوربین اول از نوع عریض (Wide) با رزولوشن ۴۸ مگاپیکسل، دریچه‌ی دیافراگم f/۱.۸، سایز سنسور ۱/۲.۰ اینچ (Sensor Size ۱/۲.۰) و ثبت تصاویر با پیکسل‎هایی به سایز ۰.۸ میکرومتر (۰.۸µm Pixel Size)، مجهز به فناوری فوکوس اتوماتیک از نوع PDAF دوربین دوم از نوع فوق عریض (Ultrawide)، با رزولوشن ۸ مگاپیکسل،سایز سنسور ۱/۴.۰ اینچ (Sensor Size ۱/۴.۰), دریچه‌ی دیافراگم f/۲.۲ و ثبت تصاویر با پیکسل‎هایی به سایز ۱.۱۲ میکرومتر (۱.۱۲µm Pixel Size) دوربین سوم از نوع ماکرو (Macro) با رزولوشن ۲ مگاپیکسل و دریچه‌ی دیافراگم f/۲.۴ دوربین چهارم از نوع حسگر عمق (Depth Sensor) با رزولوشن ۲ مگاپیکسل، دریچه‌ی دیافراگم f/۲.۴ قابلیت عکاسی HDR قابلیت عکاسی پانوراما (Panorama)
فیلمبرداری رزولوشن ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه (۱۰۸۰p@۳۰FPS)
دوربین سلفی حسگر از نوع عریض (Wide)، با رزولوشن ۸ مگاپیکسل، دریچه‌ی دیافراگم f/۲.۱, فاصله کانونی لنز ۲۷ میلی‌متر (Focal Length ۲۷ mm), سایز سنسور ۱/۴.۰ اینچ (۱/۴.۰ Sensor Size ), ثبت تصاویر با پیکسل‎هایی به سایز۱.۱۲ میکرومتر (۱.۱۲µm Pixel Size) فیلمبرداری: رزولوشن ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه (۱۰۸۰p@۳۰FPS)
سیستم عامل اندروید
نسخه سیستم عامل Android ۱۰
توضیحات تکمیلی صدا ۲۴-bit/۱۹۲kHz audio
حس‌گرها 54,56,58,59
مشخصات باتری باتری لیتیوم-پلیمر با ظرفیت ۶۰۰۰ میلی‌آمپرساعت قابلیت شارژ سریع باتری با توان ۱۸ وات قابلیت شارژ دستگاه‌های دیگر (Reverse Charging) با توان ۲.۵ وات

معرفی محصول
نقد و بررسی گوشی شیائومی Redmi 9T ظرفیت باتری این روزها به نکته قابل مقایسه مهمی در میان گوشی‌های میان‌رده تبدیل شده است و کمپانی‌های مختلف مانند سامسونگ و شیائومی در تکاپو برای دستیابی به بالاترین حجم ظرفیت باتری محصولات جدیدشان و در عین حال حفظ ویژگی های ظاهری، ضخامت و البته قیمت تمام شده، در جنگ با یکدیگر هستند. اینجاست که محصولی با نام Redmi 9T توسط کمپانی چینی و نام آشنای شیائومی متولد شده که البته این مدل به دلیل ظرفیت بالای باتری...
نمایش بیشتر ...
نقد و بررسی گوشی شیائومی Redmi 9T
ظرفیت باتری این روزها به نکته قابل مقایسه مهمی در میان گوشی‌های میان‌رده تبدیل شده است و کمپانی‌های مختلف مانند سامسونگ و شیائومی در تکاپو برای دستیابی به بالاترین حجم ظرفیت باتری محصولات جدیدشان و در عین حال حفظ ویژگی های ظاهری، ضخامت و البته قیمت تمام شده، در جنگ با یکدیگر هستند. اینجاست که محصولی با نام Redmi 9T توسط کمپانی چینی و نام آشنای شیائومی متولد شده که البته این مدل به دلیل ظرفیت بالای باتری خود در کشور هندوستان با نام Redmi 9 Power شناخته می‌شود. دوربین پشتی چهارگانه، امکانات ارتباطی خوب در کنار پردازنده مناسب و قیمت تمام شده پایین، بی شک برگ برنده شیائومی در مقابل رقبا خواهد بود.
طراحی
یکبار دیگر، شیائومی به سراغ طراحی با بدنه‌ای از جنس پلاستیک رفته است که البته به دلیل حجم بالای باتری، شاهد ضخامت زیاد در کنار وزن بالای دستگاه هستیم. بدنه دستگاه از بافتی شیار مانند بهره می‌برد که همین حالت در دست گرفتن گوشی را ساده‌تر می‌کند. در سمت چپ دستگاه می‌توانید دکمه پاور ترکیب شده با حسگر اثر انگشت را پیدا کنید که مثل همیشه در بالای این دکمه‌های کنترل صدا قرار گرفته‌اند. همچنین در سمت راست دستگاه اسلات سیم‌کارت و حافظه microSD قرار گرفته است. با نگاه انداختن به پایین دستگاه می‌توانید پورت USB-C را در کنار میکروفون و اسپیکر گوشی مشاهده کنید. همچنین دیگر اسپیکر دستگاه به همراه جک 3.5 میلی متری صدا در قسمت بالایی فریم گوشی قرار گرفته است که سنسور مادون قرمز نیز این قسمت را تکمیل می‌کند. ابعاد این دستگاه 162.3 در 77.3 در 9.6 میلی‌متر و وزن آن نیز 198 گرم می‌باشد. با این حال در دست گرفتن گوشی حس خوب و معمولی اما کمی سنگین را به کاربر منتقل می‌کند که در تمامی گوشی‌های میان رده با این برچسب قیمتی احساس می‌شود. همچنین به لطف ساختار و بافت خاص بدنه پشتی دستگاه، هیچ خبری از جذب اثر انگشت توسط گوشی نیست.
صفحه نمایش
ردمی این گوشی را به یک نمایشگر 6.53 اینچی از نوع IPS LCD مجهز کرده که رزولوشنی 2340 در 1080 پیکسلی با نسبت پیکسل 395ppi داشته و توسط محافظ گوریلا گلس 3 پوشانده شده است. نسبت نمایشگر به بدنه در این گوشی 83.4 درصد بوده که حاشیه‌های گوشی در بالا و پایین به وضوح دیده می‌شوند. روشنایی 400 نیتی نمایشگر برای محیط بسته مناسب اما برای بیرون از خانه و در زیر نور مستقیم خورشید به هیچ عنوان کافی نیست.
امنیت
می‌توانید قفل صفحه را از طریق اسکنر اثر انگشت باز کنید. سرعت این حسگر بیشتر شده و در کسری از ثانیه می‌توانید در تمام طول روز قفل صفحه نمایش گوشی را تنها با لمس ساده دکمه پاور آنلاک کنید. علاوه بر این مورد می‌توانید از قابلیت بازگشایی قفل صفحه نمایش از طریق اسکن چهره استفاده کنید که البته امنیت حالت الگو یا پین را ندارد.
دوربین
در این محصول نیز شاهد استفاده از سنسورهای سه‌گانه دوربین به علاوه سنسور تشخیص عمق هستیم. سنسور اصلی دوربین از نوع 48 مگاپیکسلی با اندازه بزرگ 1/2 اینچ بوده که درون یک لنز 26 میلی‌متری با گشودگی دریچه دیافراگم f/1.8 و خروجی تصویر 12 مگاپیکسلی قرار گرفته است. همچنین یک سنسور ماکرو 2 مگاپیگسلی، سنسور زاویه عریض 8 مگاپیکسلی و سنسور 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق این بخش را تکمیل می‌کند. تصاویر 12 مگاپیکسلی ثبت شده به وسیله دوربین اصلی جزئیات خوب و رنگ‌هایی واقعی را ثبت می‌کند که کنتراست آن‌ها مناسب بوده و گستره دینامیکی عمیقی را از خود به جای می‌گذارد. تصاویر شفاف هستند اما بیش از حد نه. البته این نکته حائز اهمیت است که حالت HDR در این گوشی اندکی تصاویر را غیر معمولی جلوه داده و اکسپوژرهای اضافی را بر روی آن‌ها اعمال می‌کند. به طور کلی عکاسی با برنامه اصلی دوربین گوشی لذت بخش، ساده و به لطف منوهای سر راست، معمولی است اما گوشی اندکی تاخیر را به صورت پیش‌فرض به لحظه ثبت تصاویر اضافه می‌کند تا کاربر از تکان دادن دستش جلوگیری کرده و موجب ایجاد حالت تاری در تصاویر نشود. با این‌که دوربین‌های تشخیص عمق و ماکرو به اندازه سنسور اصلی جذاب نیستند اما جزئیات خوبی را ثبت می‌کنند که البته همه چیز باید در شرایط نوری مناسب انجام شود. در غیر این صورت، جزئیات در کیفیت نهایی تصویر از دست خواهند رفت. نکته مثبت این گوشی سنسور زاویه عریض 8 مگاپیکسلی آن است که در گوشی Poco M3 خبری از آن نیست و با این‌که از لحاظ کیفیت پیکسلی نسبت به سنسور قبلی کیفیت پایین‌تری داشته اما رنگ‌ها در آن هنوز هم دقیق بوده و نویز تصاویر نیز کمتر در تصاویر احساس می‌شود. همچنین به لطف قابلیت رفع خودکار اعوجاج ثبت شده توسط این سنسور، گوشه‌های تصاویر اندکی وا رفته دیده می‌شوند. در حالتی که نور خوبی برای عکاسی در دسترس نباشد، دوربین اصلی تصاویری با سطح نویز بسیار کم اما در عوض با جزئیات از دست رفته را ثبت می‌کند. حالت Night mode که چند ثانیه برای ثبت تصویر به زمان نیاز دارد نیز، تفاوت فاحشی در جزئیات به ثبت رسیده را رقم می‌زند و سطح آن‌ها را تا حد زیادی متعادل کرده و به سوژه نور کافی را می‌رساند. همچنین در شرایطی که نیاز به تصاویر پرتره داشته باشید و نور کافی در محیط وجود داشته باشد، تصویر سوژه به لطف سنسور 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق به خوبی از پس زمینه جدا شده و پس زمینه‌ای با میزان مناسب از تاری در اختیار شما قرار خواهد داد. شیائومی همچنین از یک دوربین 8 مگاپیکسلی برای عکاسی سلفی استفاده کرده است و با این‌که خبری از فوکوس خودکار برای این دوربین نیست، تصاویر ثبت شده به اندازه کافی جزئیات در اختیار داشته و شفاف هستند و حتی بدون وجود سنسور تشخیص عمق نیز، عکاسی پرتره با این دوربین سلفی حس خوبی را به کاربر منتقل می‌کند. قابلیت فیلمبرداری در رزولوشن 1080p به صورت 30 فریم بر ثانیه در اختیار کاربر قرار داشته و همچنین باید اشاره کرد که لرزشگر دیجیتالی EIS برای فیلمبرداری در دسترس است که البته عملکرد خوبی در حفظ لرزش دست در حین پروسه ضبط از خودش بر جای می‌گذارد.
باتری
گوشی شیائومی Redmi 9T دارای یک باتری 6 هزار میلی‌آمپری بوده که از قابلیت شارژ سریع با قدرت 18 وات پشتیبانی کرده و شارژر آن قادر است در عرض 30 دقیقه از صفر تا 20 درصد از ظرفیت باتری را شارژ نماید. به طور کلی باتری این گوشی همانند مدل Poco M3 می تواند تا 12 ساعت و 8 دقیقه به طور مداوم شارژ دهی داشته باشد و در استفاده عادی می‌توان تا دو روز بدون نیاز به شارژر از آن استفاده کرد. به گفته شرکت سازنده این باتری تا 4 سال استفاده مداوم همچنان قدرت اصلی خودش را حفظ خواهد کرد و خبری از افت قدرت یا عدم شارژدهی به اندازه روز اول در آن نخواهد بود. جالب است بدانید که این گوشی بر خلاف بازه قیمتی و سخت افزارش، قادر است تا به عنوان یک پاوربانک سیار به کار رفته و سایر گوشی‌ها یا لوازم جانبی شما را به واسطه قابلیت شارژ معکوس یا همان Reverse charging با سرعت 2.5 وات بر ساعت شارژ نماید.
اسپیکر
اسپیکری دوگانه در انتها و بالای گوشی قرار گرفته است که صدای بلندی داشته و در تست ها نمره بسیار خوبی نیز کسب کرده است. صدای خروجی کاملا خوب و غنی بوده اما با به حداکثر رساندن ولوم دستگاه شاهد ایجاد اعوجاج در صدا می‌شویم که البته این مورد نیز طبیعیست.
سخت‌افزار
سخت افزار استفاده شده در این محصول را یک چیپ‌ست میان‌رده محصول شرکت کوالکام تشکیل می‌دهد که اسنپدراگون 662 نام داشته و جزو چیپ‌های ارزان قیمت و قدیمی این شرکت است. فناوری ساخت این پردازنده لیتوگرافی 11 نانومتری بوده و در آن از 4 هسته Kyro 260 Gold با سرعت کلاک 2.0 گیگاهرتز و 4 هسته Kyro 260 Silver با سرعت کلاک 1.8 گیگاهرتز استفاده شده است. پردازنده گرافیکی Adreno 610 و 4 تا 6 گیگابایت حافظه رم در کنار 64 و 128 گیگابایت حافظه داخلی، قدرت بخش این تلفن همراه هوشمند برای استفاده روزمره و کاربری عادی هستند. لازم به ذکر است که مدل مجهز به 128 گیگابایت حافظه داخلی این گوشی به سیستم حافظه UFS 2.2 مجهز شده که سرعت خواندن و نوشتن فایل‌ها بر روی آن افزایش یافته است.
نرم افزار، سیستم عامل و رابط کاربری
شیائومی بر روی این گوشی به صورت پیشفرض از رابط کاربری MIUI 12 بر پایه سیستم عامل اندروید 10استفاده کرده است. با اینکه رابط کاربری ساده و سر راست است اما نسخه خام اندروید نیست و یک نسخه سفارشی سازی شده محسوب می‌شود. اکنون با وجود قابلیت Dark Mode در رابط کاربری شیائومی، می‌توانید کل محیط کاربری را به حالت تاریک درآورده که البته همه برنامه‌ها از این حالت پشتیبانی نمی‌کنند اما روز به روز به تعداد برنامه هایی که از حالت دارک مود پشتیبانی می‌کنند اضافه می‌شود. در صورت استفاده از نسخه مجهز به 4 گیگابایت حافظه رم، به وضوح می‌توانید کند بودن رابط کاربری را به خصوص در حین اجرای چندین برنامه در پس‌زمینه احساس کنید. اگرچه این مشکل در نسخه دارای حافظه رم 6 گیگابایتی چندان به چشم نمی‌آید و رابط کاربری احتمالا باید روان و نرم باشد.
ارتباطات و مخابرات
در بحث پشتیبانی از باندهای مخابراتی، این گوشی از فناوری LTE-A و قابلیت تجمیع فرکانس بهره می‌برد و در این میان فناوری‌هایی مانند وای فای، بلوتوث 5.0، GPS و GLONASS در کنار رادیو FM، حسگر مادون قرمز و NFC نیز برای آن در نظر گرفته شده است.
بازده عملکرد
با این‌که هر دو محصول Poco M3 و شیائومی Redmi 9T به پردازنده اسنپدراگون 662 مجهز شده‌اند، اما این گوشی در تست بنچمارک Geekbench از پوکو شکست خورده و امتیاز کمتری در بخش تک و چند هسته‌ای را کسب کرده است. این قضیه همچنین در تست گرافیکی PCMark نیز مجددا تکرار می‌شود.
جمع بندی
گوشی شیائومی Redmi 9T از نظر قدرت سخت افزاری و کارایی روزانه در حالی‌که به سراغ مدل مجهز به حافظه رم 6 گیگابایتی بروید، شما را ناامید نکرده و کارایی مناسبی از خود به جای می‌گذارد. اما بدین معنی نیست که نسخه دارای 4 گیگابایت حافظه رم ضعیف بوده و دائما در حالت فریز و هنگ به سر می‌برد، تنها سنگین بودن رابط کاربری اندکی برای کاربر دست و پا گیر خواهد شد که با نگاه نداشتن برنامه‌های مختلف در پس زمینه، می‌توانید تا حدود زیادی این مشکل را حل کنید و امیدوار باشید که با عرضه رابط کاربری MIUI 12.5 در آینده‌ای نزدیک، این مشکل به زودی حل شود. باتری این محصول نیز با ظرفیت بالایی که دارد تا دو روز شما را از اتصال به شارژر بی نیاز خواهد کرد. اما باید در نظر داشته باشید که مدل Poco M3 نیز رقیب مستقیم و تقریبا هم قیمت این گوشی خواهد بود که کار انتخاب میان محصولات را برای مخاطبین سخت می‌کند.

 



نظرات


برای ثبت نظر وارد حساب کاربری خود شوید




راه های ارتباطی
تلفن پشتیبانی: 02191690823
آدرس دفتر مرکزی : ایران، تهران، خیابان سهروردی شمالی ، کوچه افشارجوان ، پلاک 2 ، واحد3 تلفن :02191690823  
 
  logo-samandehi 
   
دیجی بایل فروشگاه اینترنتی آنلاین از درگاه های امن مثل به پرداخت ملت بانک ملی پارسیان استفاده میکند .