با وجود آنکه یوگا تب 3 یک تبلت میانرده و بهصرفه بهحساب میآید، از این ایدهی نوآورانهی لنوو بهره میبرد. یوگا تب 3 باریکترین و سبکترین تبلت 8اینچی دنیا نیست؛ اما وجود این ویژگی در کنار پایهی نگهدارده، آن را به محصولی کاملا کاربری تبدیل کرده است. نخستین موضوعی که در مورد طراحی این تبلت در ذهن تداعی میشود، آن است که یوگا تب 3 برخلاف تبلتهای دیگر، قابلیت حملونقل راحتی ندارد و نمیتوان آن را در جیب شلوار یا کت قرار داد. یکی از موانع اصلی خوشدستبودن این محصول، همین بخش ضخیم و استوانهای آن است. درست است که این بخش مزاحمی برای جابهجایی راحت آن است؛ اما دو مزیت بزرگ برای این دستگاه به همراه داشته است. نخست آنکه به دلیل فضای زیادی که در این قسمت وجود دارد، لنوو توانسته ظرفیت باتری قابلتوجهی برای این محصول در نظر بگیرد. باتری 6200 میلیآمپرساعتی این تبلت میتواند تا 95 روز در حالت آمادهباش (استندبای) قرار بگیرد. همچنین در کاربریهای ترکیبی و مداوم این دستگاه میتواند بهراحتی جوابگوی یک روز کاریتان باشد. بهجرئت میتوان گفت که تبلت یوگا تب 3 در زمینهی شارژدهی از عموم تبلتهای همردهی خود برتر است. علاوهبراین، این بخش استوانهای کمک زیادی به کاربر میکند تا تبلت را راحتتر در دست بگیرد.
اندروید نسخهی 5.1 موسوم به لالیپاپ به همراه رابطکاربری چشمنواز لنوو برای این تبلت در نظر گرفته شده است. در حقیقت استفاده از رابطکاربری در کنار سیستمعامل اندروید با موافقان و مخالفان مختلفی همراه است. عدهای تنها به دنبال تجربهی اندروید خالص در دستگاههای خود هستند و اصالت را به همهچیز ترجیح میدهند. عدهای هم بر این باورند که استفاده از رابطهای کاربری میتواند فضای سیستمعامل را حسابی جذاب کند. همچنین رابطهای کاربری امکان شخصیسازی زیادی را به کاربر میدهند. ناگفته نماند، با تغییراتی که لنوو در سیستمعامل یوگا تب 3 به وجود آورده است، تعدادی از ویژگیهای نرمافزاری این تبلت، شباهت خود را به اندروید خالص از دست دادهاند. اپ سوییچر یا همان لیست برنامههای درحالاجرای یوگا تب ۳ هرگز شبیه به آن چیزی نیست که در نکسوس ۹ وجود دارد. یا نوار اعلان (نوتیفیکیشن) این تبلت هرگز تداعیکنندهی تبلتهای نکسوس نخواهد بود. درمجموع نه میتوان مطلقا وجود رابطکاربری را رد و نه آن را تایید کرد. بلکه همهچیز به سلیقه و نیاز شما برمیگردد. این رابطکاربری نسبت به نسخههای پیشین خود بهینهتر و کمنقصتر شده است و کندی خاصی در حین کار با آن به چشم نمیخورد.
لنوو در مورد دوربینهای تبلت یوگا تب 3 ابتکار جالبی به کار برده است. این تبلت تنها به یک حسگر 8مگاپیکسلی مجهز شده است. اما به دلیل قابلیت چرخشیبودن این دوربین (180 درجه)، میتوان از آن بهعنوان هر دوربین (دوربین اصلی و دوربین دوم) استفاده کرد. این دوربین فاقد فلش LED است و میتواند با حداکثر کیفیت HD فیلمبرداری کند. دوربین باکیفیت یکی از ویژگیهایی است که بهسختی میتوان آن را در تبلتهای میانرده و اقتصادی پیدا کرد. البته شرکت لنوو با یوگا تب 3 خود میتواند استثنای خوبی برای این گفته باشد. تکدوربین تب 3 میتواند عکسهای شارپ، با جزئیات بالا و رنگهای طبیعی بگیرد. البته منظورمان از کیفیت خوب عکسهای گرفتهشده با تبلت آن نیست که کیفیتی مشابه با بهترین گوشیهای هوشمند داشته باشد.
برخلاف بسیاری از تولیدکنندگان تبلت، لنوو در قبال تبلتهای خود سیاست و نگرش متفاوتی اتخاذ کرده است. نوآوری لنوو در تبلت یوگا تب 3 بیشتر جنبهی کارایی دارد تا زیبایی. این دستگاه عنوان باریکترین و سبکترین تبلت 8اینچی بازار را یدک نمیکشد؛ اما درعوض لنوو از ویژگیهایی در یوگا تب 3 استفاده کرده است که در عمل به کمک کاربر خواهند آمد. وجود پایهی نگهدارنده، شارژدهی خیرهکننده و اسپیکر باکیفیت میتواند تجربهی کاربری بسیار خوبی از یک تبلت میانرده را منتقل کند؛ اما فراموش نکنید که این تبلت از قدرت پردازشی بالایی برخوردار نیست و تنها میتواند از پس کارهای عادی و روزانهی شما برآید. رویهمرفته باید گفت که اگر اکثر استفادهتان با تبلت مربوط به تماشای فیلم میشود و حاضر به پرداخت هزینهی هنگفتی برای تبلت خود نیستید، یوگا تب 3، بهترین انتخاب خواهد بود؛ اما اگر برای خرید تبلت با هزینهی زیاد دلیل کافی پیدا کردهاید، تبلت یوگا تب 3 پرو میتواند انتخاب بهتری برایتان باشد. این تبلت با داشتن نمایشگر باکیفیتتر، سختافزار قدرتمندتر و بهرهبردن از لنز ویدئوپروژکتور محصول کاملتر و بهتری بهحساب میآید.